Bangkokin parhaat shoppailupaikat

Bangkok on monelle Kaakkois-Aasian lomalaiselle ja reppureissaajalle se kaupunki, josta reissu aloitetaan ja jonne se loppuu. Moni lähtee matkaan melkolailla tyhjän matkalaukun kanssa – matkan alussa Bangkokista hankitaan trooppiseen ilmastoon sopivat shortsit, t-paidat ja bikinit, ja ennen kotiin lähtöä laukuista vielä löytyvä tyhjä tila täytetään matkamuistoilla ja tuliaisilla.

Shoppailupaikkoja Bangkok on väärällään. Sieltä löytyy kaikkea kalliista merkkiliikkeistä yömarkkinoihin ja katukaupustelijoihin. Tässä videossa esittelen muutamia omia suosikkejani, jotka ovat seuraavat:

Chatuchak Weekend Market

Thaimaan suurimmat markkinat, jotka ovat nimensä mukaisesti auki viikonloppuisin. Täällä saa helposti menemään koko päivän – paikalle kannattaa saapua ajoissa, koska jo neljän aikaan osa kojuista alkaa sulkea oviaan.

Chatuchakille pääsee parhaiten skytrainilla (BTS Mo Chit) tai metrolla (MRT Kampaengphet tai Chatuchak Park).

Lisätietoja: www.chatuchakmarket.org

Sampeng Market

Valtavat markkinat Chinatownissa. Myynnissä pääasiassa tavaraa: leluja, koristeita, meikkejä. Auki päivittäin.

Sampengiin pääsee esimerkiksi veneellä Chao Phraya jokea pitkin. Pysäkki on Rajchawongse (5). Laiturilta kun lähtee kävelemään suoraan, tulee Sampeng vastaan noin 5-10 minuutissa.

Platinum Fashion Mall

Ostoskeskus – tai fiilikseltään ehkä enemmänkin sisämarkkinat – täynnä pieniä putiikkeja, jotka myyvät vaatteita ja asusteita. Auki päivittäin.

Platinumiin pääsee skytrainilla tai taksilla (kannattaa huomioida ruuhka-ajat). Ratchathewin BTS-pysäkiltä kävelee ostoskeskukselle 10-15 minuuttia.

Lisätietoja: www.platinumfashionmall.com

Pantip Plaza

Ostoskeskus täynnä elektroniikkaa myyviä kojuja ja liikkeitä. Auki päivittäin.

Pantip Plaza sijaitsee Platinum Fashion Mallin vieressä, eli samat ohjeet paikalle pääsemiseen kuin yllä.

JJ Green

Yksi Bangkokin monista yömarkkinoista. Auki perjantaista sunnuntaihin (joidenkin lähteiden mukaan myös torstaisin) viidestä eteenpäin.

JJ Green sijaitsee lähellä Chatuchakin markkina-aluetta. Myös tänne pääsee siis skytrainilla (BTS Mo Chit) ja metrolla (MRT Chatuchak Park). Jos Chatuchakissa vietetyn päivän jälkeen shoppailuhammasta vielä kolottaa, voi JJ Greenille kätevästi jatkaa Chatuchakin sulkeuduttua.

Ratchada Train Market

Oma suosikkini yömarkkinoista. Kompaktimpi kuin JJ Green, mutta vaatevalikoimaa ja ruokapaikkoja riittää. Auki torstaista sunnuntaihin viidestä eteenpäin.

Ratchadan markkinoille pääsee kätevästi metrolla: Thai Cultural Centerin asemalta kävelee ehkä viitisen minuuttia. Markkinat sijaitsevat Esplanade-ostoskeskuksen takana.

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Navigate