Pitkä viikonloppu Pran Burissa

Olimme jo keväällä jutelleet muutaman ystävän kanssa, että heinäkuun lopussa kun on pitkä viikonloppu, niin lähdetään johonkin reissuun. Kesän mittaa muutaman hengen pikku irtiotto jotenkin paisui kahdenkymmenen hengen bileviikonlopuksi. Ja se oli ihan täydellistä.

Vuokrasimme villan Pran Burista, läheltä Hua Hinia. Paikka ylitti kaikkien odotukset: oli ihana uima-allas, isot keittiötilat, super siistit ja mukavat huoneet sekä reilusti hengailutilaa.

Lautanen täynnä hedelmiä ja taustalla uima-allas
Välipalaksi mangostania ja rambutania. Huomaa taustalla kelluva donitsi.

Kävelin koko viikonlopun paljain varpain. Aurinko paistoi (tämä tuntui erityisen hyvältä, sillä Bangkokissa oli ollut monta pilvistä viikkoa). Joku oli koko ajan kokkaamassa jotain: rapuja, katkarapuja, ribsejä, mustekalaa, pannukakkuja, leipää… Söin myös elämäni ensimmäisen – ja ehkä myös viimeisen – heinäsirkan.

Keitetty taskurapu valkoisella lautasella
Iltapalaksi valtavia rapuja.

Meitä oli ihan mahtava porukka, sekoitus uusia ja vanhoja kavereita. Oli omasta takaa DJ sekä valaisija, jotka loihtivat kunnon klubifiiliksen (kts. alla oleva kuva, vähänkö hienot valot!). Koko viikonlopun aikana ei varmaan ollut montaa tuntia, että kaikki olisivat olleet nukkumassa.

Minä kasvoillani hohtava kasvomaalaus ja taustalla DJ
Kasvomaalit kuuluvat olennaisesti kolmekymppisen juhlijan varustukseen.

Viikonlopun ainoa miinus oli aivan järjetön ruuhka, jonka kohtasimme sekä lähtiessä Bangkokista että sinne palatessa. Emme luonnollisestikaan olleet ainoita, jotka halusivat nauttia pitkästä viikonlopusta kaupungin ulkopuolella. Ruuhkan traumatisoima ryhmämme onkin yhteisymmärryksessä päättänyt, että seuraava reissu suuntautuu Bangkokin rajojen sisäpuolelle.

2 kommentit

  1. Olisimpa Thaimaassa, lillumassa donitsin kanssa uima-altaassa… Hih. 🙂 Teillä näyttää muutenkin olevan hyvä meno ja pippalot päällä. Nauti! <3

    • Tintti Vastaa

      Mäkin niin mielelläni palaisin tuonne uima-altaaseen donitsin seuraan, oli niin huippua! Nyt ollaan kuitenkin taas Bangkokissa ja paluu arkeen on koittanut… Seuraavaa reissua odotellessa!

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Navigate